Extra service 

Wij bieden diverse extra services.
Zo kunt u gebruik maken van een maaltijdservice en een ontbijtservice. Ook hebben wij een haal-en-breng-service voor kinderen van de naschoolse opvang.

Haal-en-breng-service

Uw kind kan tijdens de opvang tot 17.15 uur door onze medewerker gehaald en/of gebracht worden naar een (sport)vereniging/club. U kunt deze service aanvragen via kinderopvang@kitsprimair.nl.
De kosten zijn € 0,50 per rit. Om gebruik te kunnen maken van onze haal-en-breng-service kunt u een strippenkaart kopen met daarop 20 strippen voor € 10,-.
Na ontvangst van uw betaling krijgt de betreffende locatie de strippenkaart waarop het gebruik van de ritten wordt bijgehouden. Een volle strippenkaart wordt meegegeven naar huis, zodat u een nieuwe kunt bestellen.

Maaltijdservice

Voor uw kind kunt u een warme maaltijd bestellen, structureel op een vaste dag of incidenteel. De maaltijd wordt tijdens de opvang door onze medewerkers geserveerd.  Om gebruik te kunnen maken van onze maaltijd-service kunt u  een strippenkaart kopen met daarop 10 strippen voor € 30,-. De maaltijdservice kunt u aanvragen via kinderopvang@kitsprimair.nl.
Na ontvangst van uw betaling krijgt de betreffende locatie de strippenkaart waarop het gebruik van de maaltijden wordt bijgehouden. Een volle strippenkaart wordt meegegeven naar huis, zodat u een nieuwe kunt bestellen.

Ontbijtservice

Lukt het een keer niet om thuis te ontbijten, dan kan er op locatie  voor uw kind een broodje gesmeerd worden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. U kunt een ontbijt aanvragen op uw eigen locatie.