Op zoek naar opvang voor uw kind? 

Dan bent u bij Kits Primair aan het juiste adres. Wij verzorgen op diverse locaties in de gemeente Midden-Drenthe kinderdagopvang, peuteropvang en voor- en naschoolse opvang.

Ons belangrijkste doel is kwalitatief goede kinderopvang aanbieden voor uw kind. Wij willen dat uw kind zich veilig en vertrouwd voelt. Daarom zijn onze locaties huiselijk ingericht en werken wij met een vast team en vaste structuur.

Zorg en aandacht voor uw kind en zijn/haar ontwikkeling staat bij ons voorop. In een stimulerende omgeving met uitdagende activiteiten en materialen krijgt uw kind de mogelijkheid om zich optimaal te ontplooien. Kinderen kunnen, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers, naar  hartenlust spelen en ontdekken.

 

De kinderopvang bieden wij aan vanuit één voorziening voor kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en basisonderwijs: een integraal kindcentrum (IKC). In een IKC wordt vanuit één visie, één missie en één team een goed aanbod voor onderwijs en opvang verzorgd. Het doel is een doorgaande lijn voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Wilt u graag een keer een kijkje nemen bij een van onze locaties of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met het telefoonnummer 0593 535 101. U bent van harte welkom!

 

klachtenvrij-pin-2022
Call Now Button