kp-randje2
05_busp1_1
Kinderen:
iedereen is welkom
vinger_opsteken_
Intelligentie:
Veilig, stimulerend en uitdagend
04_proj1_
Talenten:
Spelen, ontdekken en groeien
05_samen1

Samen:
Leren van en met elkaar

PlayPause
previous arrow
next arrow
kp_randje-nw3

Kits Primair verzorgt kinderopvang en openbaar basisonderwijs in de gemeente Midden-Drenthe. In elf integrale kindcentra, verdeeld over twaalf locaties, bieden wij een doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

We bieden kinderen een veilige, stimulerende en uitdagende omgeving waar talenten tot ontplooiing komen. Een plek waar een kind zich optimaal kan ontwikkelen en kan uitgroeien tot een sociaal vaardig en weerbaar mens.


– Bij Kits Primair staan het kind en de professional centraal –

[wpdreams_ajaxsearchlite] 

kp-randje2
kp_randje-nw3
rondleiding1

Wilt u graag een rondleiding bij één van onze locaties?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

aanmelden1

Wilt u uw kind graag aanmelden voor kinderopvang of voor onderwijs? 
Wij horen graag van u!

contact1

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie?
Onze medewerkers helpen u graag.

kp-randje2
kp-randje2

 Kinderen

kinderen1

Bij Kits Primair staat het kind centraal. In onze kindcentra vormen kinderen de basis voor hun toekomst. Onze missie is om kleur te geven aan ieder kind. Wij streven ernaar dat ieder kind zich prettig voelt en optimaal ontplooit. Daarbij sluiten wij zoveel mogelijk aan bij de persoonlijke behoeften van een kind.

 Intelligentie

intell1

Wij bieden kinderen een veilige, uitdagende en stimulerende omgeving. Een plek waar kinderen leren hun eigen identiteit  te ontwikkelen met aandacht voor talenten, kennis en vaardigheden. Onze professionals motiveren kinderen het beste uit zichzelf te halen.

 Talenten

talenten1

Wij bereiden kinderen zo goed mogelijk voor op de toekomst. Een maatschappij waarin talenten en vaardigheden steeds belangrijker worden. Daarom bieden wij een speciaal talentontwikkelingsprogramma aan: Lifestyle. Dit programma bestaat uit vijf ontwikkelingsgebieden en richt zich op acht talenten.

 Samen

samen1-

Wij stimuleren het leren van en met elkaar. We leren kinderen samenspelen, samenwerken en op een sociale en respectvolle manier met elkaar om te gaan. Kinderen dragen bij aan de ontwikkeling van anderen.

kp_randje-nw3
kp_randje-nw3


2
stichtingen


1438
leerlingen


460
kinderen kinderopvang


205
vrijwilligers


184
medewerkers


11
IKC’s

kp_randje-nw3
Call Now Button