Kits Primair doet breed onderzoek toekomstig onderwijs

 In Nieuws

Kits Primair doet breed onderzoek naar invulling toekomstig onderwijs

Ontwikkeling strategisch beleidsplan
Kits Primair werkt aan een nieuw strategisch beleidsplan 2018-2022. Daarin staat hoe het onderwijs en de kinderopvang er in de toekomst uit gaan zien en hoe ze daaraan werken. Diverse doelgroepen worden bij de totstandkoming van het plan betrokken. Ook jonge ouders en oud-leerlingen van de scholen van Kits Primair.

Onderzoek onder jonge ouders en oud-leerlingen
Hoe zien jonge ouders het onderwijs van de toekomst voor zich? En hoe zien zij de verbinding tussen onderwijs en kinderopvang? En waar moet het toekomstige onderwijs volgens oud-leerlingen aan voldoen? Welke kennis en vaardigheden hebben kinderen in deze tijd nodig? In de weken na de herfstvakantie wordt een onderzoek onder deze doelgroepen uitgevoerd in de vorm van groepsgesprekken. Resultaten van het onderzoek worden (anoniem) meegenomen in het strategisch beleidsplan.

Doelgroepen gezocht
Voor het onderzoek zoeken we de volgende doelgroepen:

  • ouders met kinderen van 0 – 4 jaar die nog geen kinderen op de basisschool hebben, uit de dorpen Wijster, Beilen, Balinge, Nieuw-Balinge en Smilde;
  • 20 – 30 jarige oud-leerlingen (zonder kinderen) van alle openbare basisscholen in Midden-Drenthe.

Meer informatie

Behoort u tot de doelgroep en wilt u meedoen aan een groepsgesprek? Of heeft u andere vragen over het onderzoek? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kits Primair: az@kitsprimair.nl | 0593 535 100.

Recente berichten

Leave a Comment

Call Now Button