Kits Primair showt veranderingen op het gebied van onderwijs

 In Nieuws

Uit: de krant van Midden-Drenthe

Midden-Drenthe – Rekenen met Chromebooks, aandacht voor talentontwikkeling, instructie via een digitaal schoolbord, programmeren met robots. Het onderwijs en de kinderopvang veranderen. Belangstellenden kunnen deze nieuwe ontwikkelingen met eigen ogen zien. In de week van 18 tot en met 22 maart houden alle integrale kindcentra van Kits Primair een open dag.

Het gaat om de locaties in Beilen, Hijken, Hooghalen, Hoogersmilde, Smilde, Bovensmilde, Westerbork, Balinge, Nieuw-Balinge en Wijster.

De stichting verzorgt kinderopvang en openbaar basisonderwijs in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Op de open dagen laten de professionals zien hoe zij kleur geven aan de ontwikkeling van kinderen. Bezoekers kunnen die dag lessen bijwonen in het basisonderwijs en sfeer proeven bij de kinderdagopvang en peuteropvang.

Dat de integrale kindcentra de deuren openen, heeft te maken met de School!Week. Dat is een landelijke campagne van het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs. Scholen organiseren in die week diverse activiteiten om te laten zien dat elk kind welkom is. Dit geldt ook voor de locaties van Kits Primair. Iedereen die graag eens de dagelijkse praktijk in het basisonderwijs en de kinderopvang wil ervaren, is van harte welkom.

 

Recente berichten

Leave a Comment

Call Now Button