Nieuwe directeur-bestuurder

 In Nieuws

Koos van Riezen is de nieuwe directeur-bestuurder van Kits Primair. Hij is per 1 februari 2017 in dienst bij de stichting voor kinderopvang en openbaar basisonderwijs.

Met de komst van Koos van Riezen haalt Kits Primair veel kennis en ervaring in huis. Hij  is een echte onderwijsman. Hij startte zijn carrière als leerkracht. Daarna heeft hij diverse andere functies vervuld binnen het onderwijs. Hij is onder andere werkzaam geweest als adjunct-directeur, onderwijsadviseur en regiomanager bij de schoolbegeleidingsdienst Cedin. Voor zijn benoeming bij Kits Primair was hij inspecteur Primair Onderwijs.

Kits Primair verzorgt sinds dit schooljaar kinderopvang en openbaar basisonderwijs in integrale kindcentra. Het doel hiervan is een doorgaande lijn te creëren voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Van Riezen verheugt zich op deze nieuwe uitdaging. “Mijn ambitie is om de integrale kindcentra verder vorm te geven en kwalitatief goede opvang en goed onderwijs te realiseren. Dat is waar onze kinderen recht op hebben.”

Recente berichten

Leave a Comment

Call Now Button