Nieuwe directeur-bestuurder

 In Nieuws

Herman Gebben uit Hoornsterzwaag (gemeente Heerenveen) wordt per 1 augustus 2021 de nieuwe directeur-bestuurder van Kits Primair Midden-Drenthe.
“De visie van KP op openbaar onderwijs en kernwoorden als toegankelijk, resultaatgerichtheid, professioneel, samenwerkend en respectvol, passen uitstekend bij mij”, aldus Herman Gebben.

Herman Gebben (1973) is momenteel werkzaam als directeur van de OBS Akkrum, een fusieschool die onder zijn leiding is ontstaan. In zijn huidige situatie werkt hij binnen het gebouw intensief samen met de kinderopvang. Naast ruime ervaring als directeur heeft hij als projectleider relevante bovenschoolse en bestuurlijke ervaring opgedaan.
Op de vacature van directeur-bestuurder hebben in totaal 16 personen gereageerd.
De Raad van Toezicht en een benoemingsadviescommissie, bestaande uit vertegenwoordigers van MT, GMR, stafbureau en Kinderopvang, hebben met een aantal kandidaten gesprekken gevoerd.

We hebben Herman Gebben leren kennen als een open en bevlogen onderwijsman, die met passie voor ontwikkeling van kinderen en medewerkers een heldere visie heeft op onderwijs en de integratie met kinderopvang.
Herman geeft onder het motto “iedere dag een stukje beter” graag leiding aan het verder vormgeven van het onderwijs van de 21e eeuw, passend bij de mogelijkheden en talenten van personeelsleden en leerlingen van onze stichting Kits Primair.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Jan de Wit, voorzitter RvT, via het secretariaat Kits Primair Midden-Drenthe, tel. 0593-535100.

Recente berichten

Leave a Comment

Call Now Button