Klaar voor de ruimte

 In Nieuws

Uit: de krant van Midden-Drenthe:

Vol spanning wachtten kinderen van integraal kindcentrum Prinses Margriet in Smilde op de komst van astronaut André Kuipers. Het Lifestyleteam van Kits Primair organiseert speciaal voor de Kinderboekenweek ‘Reis mee’ een ruimtereis vanaf alle integrale kindcentra van de stichting. Een show met toneel, dans, muziek en een kennistest over reizen in de ruimte.

Lifestylecoördinator Albert Boers: ‘Op de schoolpleinen leggen we grote landingsplaatsen aan waar de ruimteraket van André Kuipers kan landen. Terwijl we wachten wordt er gezongen en gedanst.’

‘Ook spelen we een, inmiddels bekende, quiz om kinderen te testen op hun kennis over ruimtereizen’, vult Lifestylecoördinator Frank Klein aan.

Lifestyle is een programma van Kits Primair dat zich richt op talentontwikkeling. De coördinatoren Albert Boers en Frank Klein zorgen ieder jaar voor een spectaculaire opening of afsluiting van de Kinderboekenweek. Een week lang bezoeken ze alle integrale kindcentra van Kits Primair om daar hun act op te voeren.

Zie ook: de krant van Midden-Drenthe

Recente berichten
Call Now Button