Nieuwe Outdoor-BSO in Beilen

 In Nieuws

Uit: de krant van Midden-Drenthe

Beilen – Kits Primair start na de zomervakantie een unieke Outdoor-BSO in Beilen voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Een buitenschoolse opvang die in het teken staat van avontuurlijke en uitdagende buitenactiviteiten. De nieuwe opvang gaat zich vestigen bij voetbalvereniging Beilen op sportpark Noord-West.

De opening van de Outdoor-BSO heeft te maken met de visie en groei van Kits Primair vertelt Koos van Riezen, directeur-bestuurder bij Kits Primair. “Wij vinden het belangrijk dat kinderen de kans krijgen om zich optimaal te ontwikkelen. Dat ze ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Dit willen we stimuleren met een breed naschools activiteitenaanbod. We hebben hiervoor al een speciaal talentontwikkelingsprogramma, Lifestyle, en gaan dit uitbreiden met een uniek buitenprogramma. We werken hierin samen met voetbalvereniging Beilen.”

De planning is dat de Outdoor-BSO na de zomervakantie open gaat. In eerste instantie is dat tijdens schoolweken op dinsdag en donderdag van 14.00 uur tot 18.30 uur. Opvang op de Outdoor-BSO kan ook in combinatie met opvang op een andere locatie, op verschillende dagen en tijdens schoolvakanties. Kits Primair zorgt zoveel mogelijk voor vervoer van het integraal kindcentrum naar de Outdoor-BSO.

zie ook: https://www.dvhn.nl/drenthe/midden-drenthe/Nieuwe-outdoor-BSO-in-Beilen-24612980.html 

Recente berichten

Leave a Comment

Call Now Button